Category Archives: Revista

Revista”Cuvant Masonic”

Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris – Bucuresti editeaza prima revista francmasonica de dupa 1989 destinata opiniei publice, numita Cuvânt Masonic.
Revista “Cuvânt Masonic” este aparitie lunara si are ca principal scop prezentarea lucrarii francmasonice, din România, Europa si de pe alte continente.
Revista este destinata celor care sunt interesati de traditia Ordinului Francmasonic, pentru a înlatura din opinia româneasca reaua credinta, fabulatiile, speculatiile, care pun în umbra principiile fundamentale pe care se bazeaza aceasta societate.Fiecare numar al revistei este promovat în presa scrisa si audiovizuala. Printre cititorii nostri fideli se afla reprezentanti ai presedintiei, ai institutiilor guvernamentale (ministri, secretari de stat, consilieri), ai ambasadelor altor tari în România (ambasadori, consuli), ai Academiei Române, ai institutiilor de învatamânt si cultura din tara si strainatate si, nu în ultimul rând, toti masonii.
Revista este destinata celor care sunt interesati de traditia Ordinului Francmasonic, pentru a înlatura din opinia româneasca reaua credinta, fabulatiile, speculatiile, care pun în umbra principiile fundamentale pe care se bazeaza aceasta societate.Fiecare numar al revistei este promovat în presa scrisa si audiovizuala. Printre cititorii nostri fideli se afla reprezentanti ai presedintiei, ai institutiilor guvernamentale (ministri, secretari de stat, consilieri), ai ambasadelor altor tari în România (ambasadori, consuli), ai Academiei Române, ai institutiilor de învatamânt si cultura din tara si strainatate si, nu în ultimul rând, toti masonii. Marea Loja Nationala a Romaniei-Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice, a marcat deschiderea Anului Masonic. Cu aceasta ocazie, Colegiul Redactional al Revistei Cuvant Masonic, a pregatit si ultimul numar al acestui magazin.

Pentru a va abona prin curierat sau a comanda numere mai vechi a revistei “Cuvant Masonic”  editata de Centrului de Studii Francmasonice Paris-Bucuresti trimiteti o solicitare si adresa postala la :  secretariatmasonic@gmail.com

 

Pentru vizualizarea continutului revistelor, trageti cursorul corespunzator fiecarei reviste in jos. Pentru a mari pe  tot ecranul o revista apasati ultimul buton din dreapta aflat sub fiecare revista !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   • Pentru a deveni membru al Centrului de Studii Francmasonice Paris-Bucuresti printati/ completati formularul de mai jos si trimiteti la: c.r.s.f.p.b@gmail.com .
  • Pentru carti, documente, arhive studiu, contactati Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris-Bucuresti. Presedinte dr. VIOREL DANACU 33° contact: c.r.s.f.p.b@gmail.com

http://masonerie.com/wp-content/uploads/2014/10/Formular-de-aderare-CRSFB_pagenumber.001.jpg