CELEBRAM ROMANIA CENTENARA(1918-2018)

Revista Cuvant Masonic-editata de Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris Bucuresti

Revista Cuvant Masonic-editata de Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris Bucuresti

 

Revista”Cuvant Masonic”

Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris – Bucuresti editeaza prima revista francmasonica de dupa 1989 destinata opiniei publice, numita Cuvânt Masonic.
Revista “Cuvânt Masonic” este aparitie lunara si are ca principal scop prezentarea lucrarii francmasonice, din România, Europa si de pe alte continente.
Revista este destinata celor care sunt interesati de traditia Ordinului Francmasonic, pentru a înlatura din opinia româneasca reaua credinta, fabulatiile, speculatiile, care pun în umbra principiile fundamentale pe care se bazeaza aceasta societate.Fiecare numar al revistei este promovat în presa scrisa si audiovizuala. Printre cititorii nostri fideli se afla reprezentanti ai presedintiei, ai institutiilor guvernamentale (ministri, secretari de stat, consilieri), ai ambasadelor altor tari în România (ambasadori, consuli), ai Academiei Române, ai institutiilor de învatamânt si cultura din tara si strainatate si, nu în ultimul rând, toti masonii.
Revista este destinata celor care sunt interesati de traditia Ordinului Francmasonic, pentru a înlatura din opinia româneasca reaua credinta, fabulatiile, speculatiile, care pun în umbra principiile fundamentale pe care se bazeaza aceasta societate.Fiecare numar al revistei este promovat în presa scrisa si audiovizuala. Printre cititorii nostri fideli se afla reprezentanti ai presedintiei, ai institutiilor guvernamentale (ministri, secretari de stat, consilieri), ai ambasadelor altor tari în România (ambasadori, consuli), ai Academiei Române, ai institutiilor de învatamânt si cultura din tara si strainatate si, nu în ultimul rând, toti masonii. Marea Loja Nationala a Romaniei-Loja de Ritualistica Comparata si Cercetari Masonice, a marcat deschiderea Anului Masonic. Cu aceasta ocazie, Colegiul Redactional al Revistei Cuvant Masonic, a pregatit si ultimul numar al acestui magazin.

REVISTA CUVÂNT MASONIC 2016, OFERITĂ PARTICIPANŢILOR LA REUNIUNEA A.M.M.L.A., GĂZDUITĂ DE MAREA LOJĂ A FRANȚEI, MAREA LOJĂ NAȚIONALĂ A FRANȚEI ȘI MARELE ORIENT AL FRANȚEI.Revista CUVÂNT MASONIC – ediția 2016, apărută în limba română şi franceză, cuprinde articole edificatoare şi de actualitate despre masoneria din România şi din alte ţări de pe glob, inclusiv de la U.G.L.E.Membrii A.M.M.L.A. şi gazdele au primit în fiecare an revista CUVÂNT MASONIC, editată de Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris-Bucureşti şi susţinută de fraţii din MAREA LOJĂ NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI – Loja de Ritualistică Comparată şi Cercetări Masonice.

Revista Cuvânt Masonic din 2017 a fost oferită la lucrările A.M.M.L.A. de la Londra , gazdă fiind U.G.L.E., Marea Lojă Unită a Angliei.

Revista CUVÂNT MASONIC din 2018, este dedicată CENTENARULUI MARII UNIRI DE LA 1918, aşa cum se poate vedea din conţinutul articolelor dedicate Marii Uniri, pentru ca lumea masonică internațională să cunoască și să fie informată, că masoneria română şi-a făcut pe deplin datoria atunci, pentru ca România să-şi ocupe locul legitim în lume astăzi. Va fi difuzată la reuniunea A.M.M.L.A. din CORFU, 2018.

Revistele Cuvânt Masonic din 2016 și  2017, pot fi comandate la adresa : secretariatmasonic@gmail.com

Vă dorim vizionare plăcută a revistei Cuvânt Masonic, în română și franceză, editată în 2016, pe siteul: www.masonerie.com si www.cuvantmasonic.ro

Revista Cuvânt Masonic din 2017, va fi postată pe aceleași siteuri in 2018.


Pentru a va abona prin curierat sau a comanda numere mai vechi a revistei “Cuvant Masonic”  editata de Centrului de Studii Francmasonice Paris-Bucuresti trimiteti o solicitare si adresa postala la :  secretariatmasonic@gmail.com

 

Pentru vizualizarea continutului revistelor, trageti cursorul corespunzator fiecarei reviste in jos. Pentru a mari pe  tot ecranul o revista apasati ultimul buton din dreapta aflat sub fiecare revista !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   • Pentru a deveni membru al Centrului de Studii Francmasonice Paris-Bucuresti printati/ completati formularul de mai jos si trimiteti la: c.r.s.f.p.b@gmail.com .
  • Pentru carti, documente, arhive studiu, contactati Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris-Bucuresti. Presedinte dr. VIOREL DANACU 33° contact: c.r.s.f.p.b@gmail.com

http://masonerie.com/wp-content/uploads/2014/10/Formular-de-aderare-CRSFB_pagenumber.001.jpg